Δηλώστε Συμμετοχή

Kavala Trail Run 2023 - 5.5km

Invalid Input
Invalid Input
Άκυρο Εισαγωγή
θέλοντας να βοηθήσουμε την δουλεία του http://advendure.com προσθέσαμε το μη-υποχρεωτικό πεδίο AM ,
το οποίο είναι ο αριθμός μητρώου σας στην βάση δεδομένων της ιστοσελίδας τους.
Δείτε πως να βρείτε το ΑΜ
Άκυρο Εισαγωγή
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Συμμετέχω στο Kavala Trail Run με προσωπική μου ευθύνη και συμμορφώνομαι με τους κανονισμούς και τις υποδείξεις των διοργανωτών.
Invalid Input

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 5 Ευρώ και θα μπορούν να πληρώνουν τη συμμετοχή τους στην

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBAN:

GR58 0172 2460 0052 4610 7290 971

 

Δικαιούχος: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας

Στην κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.Τα έξοδα κατάθεσης από τράπεζα εκτός Πειραιώς βαρύνουν τον καταθέτη.

Η προμήθεια εμβάσματος θα βαρύνει τον καταθέτη.


Ο Ε.Ο.Σ.Καβάλας και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα , ευχαριστεί όλους εσας που κάνατε την εγγραφή στον 9ο Kavala Trail Run.

Μέχρι την  Παρασκευή 10  Μαρτίου και ώρα 22.00 , όσοι θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα και έχουν κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και την οικονομική τακτοποίηση ώστε η συμμετοχή να είναι έγκυρη.

 

Την ημέρα του αγώνα η γραμματεία θα είναι απο της 8.30 στη περιοχή εκκίνησης για εγγραφές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ το ανώτατο όριο συμμετοχών που έβαλε η Τεχνική επιτροπή του αγώνα.

 

Αρκετοί δρομείς που πλήρωσαν την συμμετοχή δεν έχουν γράψει το όνομα στο καταθετήριο, παρακαλούμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να προσκομίσετε το καταθετήριο στην γραμματεία.