Δηλώστε Συμμετοχή

Όσοι αθλητές το 2020 είχαν τακτοποιήσει οικονομικά την συμμετοχή τους, στον αγώνα του 2022 θα συμμετέχουν κάνοντας μόνο την εγγραφή.

Στους αγώνες θα τηρηθούν τα υγιεινομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνες τις ημέρες.

Kavala Trail Run 2022 - 5.5km

Invalid Input
Invalid Input
Άκυρο Εισαγωγή
θέλοντας να βοηθήσουμε την δουλεία του http://advendure.com προσθέσαμε το μη-υποχρεωτικό πεδίο AM ,
το οποίο είναι ο αριθμός μητρώου σας στην βάση δεδομένων της ιστοσελίδας τους.
Δείτε πως να βρείτε το ΑΜ
Άκυρο Εισαγωγή
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Συμμετέχω στο Kavala Trail Run με προσωπική μου ευθύνη και συμμορφώνομαι με τους κανονισμούς και τις υποδείξεις των διοργανωτών.
Invalid Input

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 5 Ευρώ και θα μπορούν να πληρώνουν τη συμμετοχή τους στην

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Αριθμός Λογαριασμού: 5246086784791

IBAN: GR3601722460005246086784791

 

Δικαιούχος: Σύλλογος Χιονοδρομίας-Ορειβασίας Καβάλας

Στην κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.Τα έξοδα κατάθεσης από τράπεζα εκτός Πειραιώς βαρύνουν τον καταθέτη.

Η προμήθεια εμβάσματος θα βαρύνει τον καταθέτη.


Ο Σ.Χ.Ο.Καβάλας και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα , ευχαριστεί όλους εσας που κάνατε την εγγραφή στον 8ο Kavala Trail Run.

Μέχρι την  Δευτέρα 9  Μαρτίου και ώρα 22.00 , όσοι θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα και έχουν κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και την οικονομική τακτοποίηση ώστε η συμμετοχή να είναι έγκυρη.

Μετά απο αυτή την ημέρα , ΟΣΟΙ δεν έχουν πληρώσει για την συμμετοχή τους η εγγραφή τους ακυρώνετε και θα πρέπει την Παρασκευή 13 Μαρτίου και το Σάββατο 14 Μαρτίου να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου σύμφωνα με το πρόγραμμα, για νέες εγγραφές.

Την ημέρα του αγώνα η γραμματεία θα είναι απο της 8.30 στη περιοχή εκκίνησης για εγγραφές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ το ανώτατο όριο συμμετοχών που έβαλε η Τεχνική επιτροπή του αγώνα.

Όσοι έχουν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και τακτοποίησαν οικονομικά την συμμετοχή δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Μπορούν το Σάββατο και την ημέρα του αγώνα μέχρι της 10.00 να παραλάβουν τα νούμερα τους από την γραμματεία.

Αρκετοί δρομείς που πλήρωσαν την συμμετοχή δεν έχουν γράψει το όνομα στο καταθετήριο, παρακαλούμε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να προσκομίσετε το καταθετήριο στην γραμματεία.